OVER CAS

Liefde voor koffie en thee gekoesterd in een heerlijk huiskamergevoel

Over CAS

Welkom in de huiskamer van Cas van Rijn. Waar zijn prille fascinatie voor koffie gestalte krijgt, zo rond de eeuwwisseling. Het experimenteren met koffie met zijn eigen espressomachine bevalt zo goed, dat hij na een aantal workshops besluit een barista- en theeopleiding te volgen.

Met dit diploma op zak begint Cas aan een praktijkstage bij PUUR koffie in Oosterbeek. Een eigen filiaal in Velp volgt in 2013 en vier jaar lang serveert Cas onder deze vlag de heerlijkste koffie en thee. En toch.., de drang om te blijven ontwikkelen en een nieuwe zaak op eigen conto te starten, groeit.

Meer dan koffie

In 2017 is het zover: CAS meer dan koffie opent haar deuren. Compleet verbouwd en qua oppervlak verdubbeld, met een nieuwe, frisse huisstijl en een zelf ontworpen én ontwikkeld interieur (met de hulp van de nodige rechterhanden) doet Cas zijn naam eer aan. Het assortiment is uitgebreid met wijn en fris lokaal bier van Brouwerij de Snor en een kleine lunchkaart, met huis-gemaakte gerechten als quiches flammküchen en (h)eerlijke soepen vaan Eefje. Daarnaast mag een broodplankje met ambachtelijk brood van De Steenen Tafel en heerlijke dips niet ontbreken. Uiteraard zijn er Nachos met kaas, tomaat en jalapeno’s uit de oven niet ontbreken.

Geen wifi, wel verbinding

CAS is dé ‘huiskamer’ in Velp, waar iedereen komt om even lekker te zitten, te proeven en te genieten. Of u nu in badjas, sportoutfit of werkkleding komt: iedereen is welkom, iedereen is gelijk. Laagdrempelig en altijd plek voor een praatje: dus geen wifi, wel verbinding. Loop eens binnen voor een bakkie…

Meer ervaren. Meer proeven.

Het lekkerste nieuws als eerste horen?

Volg ons: